Restaurang

Att köket i Kerala handlar om kryddor, kokosnötter och hav livsmedel, är en missuppfattning. Det finns mycket mer att göra förutom de smakerna som lånats ut av kryddor och kokosnötter. Skillnaden i hur den tillagas och serveras är det som gör maten i Kerala, en gourmet ’s glädje.

Vid Soma Kerala Palace, tar vi levande några gamla bortglömda recept i Kerala som var kända för sina läckra smaker och näringsvärde. Ett fint exempel är Panankanji, en skål beredd med den bearbetade stammen av palmer. Restaurangen serverar också flera rätter, hav favoriter mat och Ayurveda vegetariskt. Ayurveda Menyn innehåller en mängd olika sallader, juicer, groddar och gröna.

Havet maten priset är ett spännande med Kerala specialiteter som Karimeen Pollichathu-en syrlig maträtt gjord av stekning marinerad Pearl Spot fisk täckt av bananblad, Njandu Curry (Crab Curry), Prawn Masala, Kappa och Meen Curry (kokt tapioka och fisk curry ), Kerala Fisk Curry och liknande. Våra kockar förbereda dig frisk fångster från sjön, enligt din smak. Du kan även titta på din måltid som tillagas medan kocken är på den.

Maten görs i lerkärl krukor och stora fartyg mässing ger maten en speciell essens som blir bättre när serveras på groblad blad. Stämningen i vår eleganta restaurang bidrar ytterligare till din matupplevelse.