Ayurveda & Yoga

Historien om Ayurveda kan dateras tillbaka till de vediska åldrar. Det var Charaka och Susrutha som spelade en viktig roll i att utvecklas Ayurveda i en dominerande behandlingen terapi. Manuskripten Charaka Samhita, Susrutha Samhita och Ashtanga hridaya (En komprimerad version av Charaka och Susrutha Samhita) som talar om olika naturliga läkande åtgärder tros vara över 1.200 år gammal.

Kraften i Ayurveda ligger i dess förmåga att avlägsna gifter ur kroppen. Ayurvediska behandlingar av Kerala som Uzhichil, Pizhichil, Dhaara, Njavarakkizhi, Thalapothichil och Ilakizhi effektivt kan bota en rad hudsjukdomar, neuro-muskulära störningar, gynekologiska och andningsproblem för att nämna några.

Generellt är en person som genomgår ayurvediska behandlingar rekommenderas att praktisera yoga och meditation, eftersom det hjälper till att isolera sinnet från alla tankar, bekymmer och oro. Ayurveda och Yoga är syster Sciences. Medan Ayurveda handlar främst med hälsa kropp och själ, Yoga handlar om andlig hälsa.

Vid Soma Kerala Palace, dessa behandlingar och sessioner Yoga genomförs under överinseende av experter. Dessa behandlingar inte bara bota din fysiska sjukdomar men också ge dig en känsla av välbefinnande. Utnyttja tjänster av vår Ayurveda Spa till att stärka ditt sinne, kropp och själ.