Untitled Document

Restaurant

At kjøkkenet Kerala handler om krydder, kokosnøtter og hav mat, er en misforståelse. Det er mye mer til det bortsett fra de smaker lånt avkrydder og kokosnøtter. Forskjellen i måten detblir tilberedt og servert er det som gjør maten iKerala, en gourmet store glede.

På Soma Kerala Palace, bringer vi i live noen gamle glemteoppskrifter av Kerala som var kjent for sine deilige smaker ognæringsverdi. Et fint eksempel er Panankanji, en rett tilberedt medbehandlet stammen av palmer. Restauranten serverer også multi mat, sjømat favoritter og Ayurveda vegetarianer. Ayurveda-menyeninneholder en rekke salater, juicer, spirer og greener.

Havet mat Billettprisen er en spennende en medKerala spesialiteter som Karimeen Pollichathu-en frisk tallerken laget av steking marinert Pearl Spotfisk dekket i bananblader, Njandu Curry (CrabCurry), Prawn Masala, Kappa og Meen Curry(kokt tapioca og fisk karri ), Kerala Fisk Curry og det liker. Våre kokker forberede deg ferske fangstfra innsjøen, i henhold til din smak. Du kan selv se på maten blir tilberedt mens kokken er på den.

Maten laget i skrøpelige potter og store messing fartøy, gir maten enspesiell essens som blir bedre når servert på plantain blader. Denstemningen på vår elegante restauranten legger videre til din matopplevelse.