Untitled Document

Betingelser for bruk

Dette nettstedet eies av Soma Kerala Palace og din tilgang til og bruk av dette nettstedet og dets innhold er underlagt vilkårene for bruk. Disse vilkårene kan endres fra tid til annen, og ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du aksepterer og vil være bundet av disse vilkårene.

Soma Kerala Palace forbeholder seg retten til å endre, suspendere eller avslutte enhver del eller tjenesten uten forvarsel. Vi forbeholder oss også retten til åmodifisere eller endre informasjon på nettstedet til enhver tid. Vi forbeholder ossretten til å endre / legge til / slette noen av eller alle vilkårene for bruk når det er nødvendig. Vi forbeholder oss retten til å blokkere tilgang til og bruk av dette nettstedet av en bruker som bryter vilkårene om opphavsrett, varemerker eller andre proprietære vilkår.

Alle tekster, grafikk og design er opphavsrettslig verk av Soma Kerala Palacemindre annet er angitt. Alle rettigheter reservert. Enhver endring eller bruk avinformasjon som er publisert på nettstedet, uten forhåndstillatelse fra SomaKerala Palace er en krenkelse av våre opphavsrettigheter.

Innholdet gitt er ment som informasjon alene. Vi fraskriver oss alt ansvar for skader forårsaket av bruk av innholdet på nettstedet.