Untitled Document

Ayurveda & Yoga

Historien om Ayurveda kan dateres tilbake til de vediske aldre. Det var Charakaog Susrutha som spilte en viktig rolle i utvikling Ayurveda til en dominerendebehandling terapi. Manuskriptene Charaka Samhita, Susrutha Samhita ogAshtanga Hridaya (A kortfattet versjon av Charaka og Susrutha Samhita) somsnakker om ulike naturlige healingremedier antas å være over 1200 år gammel.

Kraften av Ayurveda ligger i dens evne til å fjerne giftstoffer fra kroppen.Ayurvediske behandlinger i Kerala som Uzhichil, Pizhichil, Dhaara, Njavarakkizhi,Thalapothichil og Ilakizhi effektivt kan kurere en rekke hudsykdommer,nevromuskulære lidelser, gynekologisk og luftveisproblemer for å nevne noen.

Vanligvis er en person gjennomgår ayurvediske behandlinger anbefales åpraktisere yoga og meditasjon siden det hjelper isolere sinnet fra alle tanker,bekymringer og angst. Ayurveda og yoga er søster vitenskaper. Mens AyurvedaOslo hovedsaklig med helsen til kropp og sinn, Yoga avtaler med åndelig helse.

På Soma Kerala Palace, er disse behandlinger og Yoga økter utført under oppsyn av eksperter. Disse behandlingene ikke bare kurere dine fysiske sykdommer, menogså gi deg en følelse av velvære. Ledig tjenester av vår Ayurveda spa å styrke ditt sinn, kropp og sjel.